Reviews

Review

Ik begrijp als geen ander hoe spannend het kan zijn om ondersteuning in te schakelen bij jullie uitdaging.

Belangrijk doorbreek negatieve patronen en blijf er niet mee zitten.

Ik vind het echt belangrijk dat jullie er een goed gevoel bij hebben en ondersteuning krijgen in een voor jullie veilige omgeving.

Benieuwd naar ervaringen van anderen?

 

Deskundig en geduldig

Rated 5,0 out of 5
30/05/2023

We hebben een aantal sessies bij Linda gehad, omdat we graag beter wilden leren omgaan met het gedrag van onze zoon.

Linda heeft ons daarmee echt verder geholpen. Ze kan de theorie goed uitleggen en vertalen naar bruikbare praktische handvaten.

We zijn aan de slag gegaan met het gedrag en de emoties van onze zoon, maar ook zeker met ons eigen gedrag en emoties. Wij zien vooruitgang bij onze zoon en onszelf, heel fijn!

Wij zijn dus heel tevreden over Linda!

J. en A.

Wij zijn echt verder gekomen

Rated 5,0 out of 5
23/09/2022

Onze zoon had moeite met het verwerken van de scheiding en de nieuwe situatie met samengestelde gezinnen. Dit had ook zijn reflectie op school (woedeaanvallen, niet aarden in de klas). Bij Linda lukte het hem om zich goed te uiten en te verwoorden wat er in hem om ging. Dit hadden wij thuis uiteraard ook geprobeerd, maar op een of andere manier was de klik bij Linda toch anders. Dingen die hij thuis niet vertelde, kon hij bij Linda wel zeggen. Hij is sindsdien met sprongen vooruit gegaan. De een paar weken geleden viel mij op dat hij weer uitbundig en oprecht kon lachen. Dit had ik al zo lang niet meer bij hem gezien dan het mij echt opviel.

Niels

Bij Linda kom je verder

Rated 5,0 out of 5
10/09/2022

Wij kwamen met onze zoon bij Linda in verband met boze buien en frustraties. We hadden eest een gesprek als ouders waar we weer meer focus hebben gekregen op de functie en werking van emoties bij kinderen. Geleerd hoe we gedurende de dag het kraantje van alle emoties wat vaker moeten opendraaien om te ontladen. Daarna een sessie gehad met onze zoon erbij. Hij voelde zich helemaal op z’n gemak bij Linda. Samen meer woorden en beelden gegeven aan emoties. We leerden hem beter begrijpen en zijn behoeften. Onze zoon had daarna minder boze buien en zijn zelfvertrouwen groeide. Het blijft natuurlijk work in progress maar genoeg handvatten om er zelf mee aan de slag te blijven. Linda is een fijn, kundig en sensitief mens die je snel op je gemak weet te stellen maar zich ook kwetsbaar durft op te stellen over het ouderschap. Mijn tip aan andere ouders: loop niet te lang rond met issues en het idee dat je het allemaal zelf moet kunnen. Het verrijkt en bemoedigt je altijd dit soort sessies en doe het vooral wanneer je nog in de constructieve modus zit.

Marianne

Fijne kindercoach

Rated 5,0 out of 5
08/09/2022

Onze dochter had last van spanning in haar lijf. Dit kwam tot uiting in nieuwe situaties. Na een fijn intakegesprek is onze dochter een paar keer naar Linda geweest. Ze heeft een aantal handvaten gekregen waar ze mee verder kan. Door Linda weet ze nu beter om te gaan met spanningen. Ook voor vragen staat Linda open. Wij, als ouders, hebben het ervaren als positief en opbouwend. Ook onze dochter heeft er veel aan gehad.

Carolien

Wat een fijne hulp

Rated 5,0 out of 5
04/09/2022

Wij kwamen met onze dochter bij Linda omdat ze ‘s nachts niet meer alleen durfde te zijn en al enige tijd niet meer op haar eigen kamer kon slapen..

Daarnaast liet ze op school niet zien wat ze eigenlijk wel kon en had weinig zelfvertrouwen.

Linda heeft met ons als ouders eerst het probleem in kaart gebracht en daarna zijn we een keer of 6 met onze dochter bij Linda geweest.

Ze vond het een feestje om bij Linda te zijn. “ Mama ik wilde daar wel de hele middag blijven” waren haar woorden.

Na een tijdje merkten we dat Linda haar aanpak hielp, spelenderwijs liet ze onze dochter merken dat ze meer kon dan ze zelf dacht en dat nachten niet spannend zijn.

Ze straalde elke keer als we bij Linda waren, als moeder genoot ik ervan om haar zo te zien.

We zijn nu een aantal maanden verder en haar schoolprestaties zijn verbeterd en ze slaapt weer op haar eigen kamer.

Naast dat het fijn was voor onze dochter kregen wij als ouders ook tools om om te gaan met emoties bij onze kinderen.

Liesanne

Hoe omschrijven anderen mij?

Linda is spontaan positief open oprecht eerlijk  betrouwbaar oplossingsgericht geduldig