3-delige workshop SOS peuters en emoties

Ben jij ouder/opvoeder of professional en zit je soms met je handen in het haar als het gaat om de emoties van jouw peuter? Speciaal voor ouders en opvoeders van peuters is er de 3-delige workshop SOS peuters en emoties. Omdat een peuter in een totaal andere ontwikkelingsfase zit dan bijvoorbeeld een schoolkind, met name wanneer het gaat om emoties. Dit vraagt soms andere vaardigheden van ouders en opvoeders. Meer inzicht en herkenning bij andere ouders in deze lastige fase helpt!

De workshop vindt plaats in kleine groepen van max. 8 deelnemers. De workshops van SOS peuters en emoties zijn praktisch en laagdrempelig. 

3 bijeenkomsten van 2,5 uur waarin aan bod komt:

Over de workshop

Heb jij zin in een interactieve workshops waarin je gaat kennismaken met wat kinderen te leren hebben en hoe jij hier een bijdrage aan kunt leveren, thuis of op je werk? Wacht dan niet en meld je aan! De workshops zorgen voor herkenning, bewustwording en inzichten in het omgaan met emoties en de invloed die emoties hebben op ons gedrag. 

 

Aanmelden

Met vrienden, familie of bekenden in huiselijke kring?

Dat kan! Weet jij een aantal vrienden, familieleden of kennissen bij elkaar te krijgen die interesse in de workshop hebben? Dan kan ik ook bij jouw thuis komen!

Als jij 5 deelnemers bij elkaar weet te krijgen kun je zelf gratis deelnemen.
Jij stelt jouw huiskamer beschikbaar en zorgt voor koffie/thee/fris. 

De kosten bedragen voor de overige deelnemers 107 euro p.p. incl. “de gids emoties bij kids” t.w.v. €12,50
Reiskosten in overleg.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden wat betreft data?  ouderavonden of ouderworkshops SOS peuters en emoties voor kinderdagverblijf, peuterspeelzalen, gastouderbureaus? Vraag hieronder gauw naar de mogelijkheden voor jouw organisatie. 

Informatie aanvragen

Kinderopvang, gastouder of peuterspeelzaal

In overleg kan de ouderworkshop 3 keer op locatie worden gegeven of op een andere manier worden vormgegeven. Bijvoorbeeld in de vorm van een ouderavond.  Nieuwsgierig? Vraag naar de mogelijkheden voor jouw organisatie. 

 

Informatie aanvragen