Voor kinderen

Psssst, hé jij daar!

Wat fijn dat je hier bent. En wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website.

Je bent hier denk ik met een reden. Misschien worstel je ergens mee of wil het allemaal even niet zo goed lukken. Dat kan en weet dat iedereen dat wel eens heeft. Soms lukt het je om zelf een oplossing te zoeken voor je probleem. En soms is het fijn als iemand je daar even bij helpt. Ik noem een paar voorbeelden, want ieder kind heeft wel eens ergens last van. Misschien staat jouw “probleem” ( uitdaging vind ik een mooier woord dus die gebruik ik vanaf nu) er niet bij, dat kan kloppen, want anders wordt de lijst zo lang. Maar ook met een andere uitdaging kun je bij mij terecht. Laat je het me weten als hij er niet tussen staat?

Misschien...

Blijf er niet mee zitten, ik kan je helpen, zodat jij je weer fijn voelt. En ja, dat is spannend! Want je kent mij helemaal niet en dan moet je mij vertellen wat je uitdaging is.. Dat is hartstikke spannend natuurlijk! Weet dat ik dat begrijp. En weet ook dat ik het elke eerste keer ook weer spannend vind om met iemand die ik niet ken, kennis te maken. 

Nu zul je misschien denken; maar wat moet ik dan bij jou doen? Want ik heb echt geen zin om alleen maar te praten over mijn uitdagingen. 

Wees gerust! 
We gaan niet alleen maar praten. De eerste keer dat je bij me komt, leer ik je graag kennen. Je komt dan samen met je vader/moeder bij mij. Je mag rondkijken, vertellen over je zelf en vragen stellen aan mij.
Natuurlijk wil ik dan ook graag weten wat jouw uitdaging is en of ik je daar bij kan helpen. 

Kom verder bij Linda, dan gaan we samen op zoek naar antwoorden op jouw vragen. Want weet dat er veel in jou verborgen zit. Hoe we dat doen? Dat is nog een verrassing! We onderzoeken samen jouw kwaliteiten en talenten, want deze zijn goud waard! Daarmee kun jij weer stralen en sprankelen en leer jij je uitdaging de baas te worden.

Dus….
Heb jij zin om samen op avontuur te gaan?
Zodat jij daarna weer beter in je vel zit?
Neem dan contact met mij op.

Hoe we dat doen?

Dat kan op verschillende manieren. Ik heb van alles in de praktijk waar we mee aan de slag kunnen gaan, bijvoorbeeld:

Het belangrijkste; je leert bij mij op een manier die bij jou past om oplossingen te vinden om met jouw uitdagingen om te gaan. Want blij, boos, verdrietig en bang dat mag je zijn. Deze emoties hebben allerlei functies. Ze horen bij het leven en iedereen heeft ze. Het is alleen niet zo fijn als ze zo erg aanwezig zijn dat jullie er zoveel last van hebben dat het daardoor niet meer gezellig is of dat jij daardoor niet goed in je vel zit.. 

Wie ik ben?

Ik ben Linda van de Velde. Ik ben 35 jaar, ben getrouwd met Marinus en moeder van twee dochters Sterre en Ninthe. Daarnaast ben ik drie dagen in de week juf. En weet dat ik daar ook vaak kinderen in de klas heb, die worstelen met uitdagingen zoals jij die hebt. Ik heb dan ook al met heel veel kinderen gewerkt en gespeeld. Ik hou er van om samen op avontuur te gaan, niets is mij te gek!

Ik hoop dat jij mee wilt gaan op avontuur, dan kan ik jou ook leren kennen. Zodat we samen op avontuur kunnen om jouw schatten te ontdekken. Je bent altijd welkom. Hopelijk tot ziens!

Groetjes,

Linda