Introductieworkshop

Ben jij ouder/opvoeder of professional en zit je soms met je handen in het haar als het gaat om de emoties van jouw kind(eren)? De workshops van SOS kinderen en emoties zijn praktisch en laagdrempelig.Je krijgt als ouder/opvoeder tips en handvatten aangereikt, waar je zelf direct mee aan de slag kunt.

Gillen, schoppen, huilen, schreeuwen, slaan; je kind is boos! Enkele gedragingen die kinderen kunnen laten zien als ze boos zijn. Maar wat zit er eigenlijk onder die boosheid? Is het kind wel echt boos? Misschien is hij/zij wel heel erg verdrietig.

In 1 tot 1,5 uur ga ik met de deelnemers (max. 6) aan de slag met:

Over de workshop

Het is een interactieve workshop. Je gaat kennismaken met wat kinderen te leren hebben en hoe jij hier een bijdrage aan kunt leveren, thuis of op je werk. De workshop zorgt voor herkenning, bewustwording en inzichten in het omgaan met emoties en de invloed die emoties hebben op ons gedrag. 

Je krijgt een hand-out mee zodat je de informatie nog een rustig kunnen nalezen.

Aanmelden

voor scholen, kinderopvang, gastouderbureaus, ouderavonden

De inhoud van de introductieworkshop SOS kinderen en emoties is zeer geschikt voor een ouderavond of informatieavond school, kinderopvang of het gastouderbureau.

Informatie aanvragen

Met vrienden, familie of bekenden

Deze workshop kan ook bij jouw thuis in een vertrouwde omgeving gegeven worden. Bijvoorbeeld met een aantal vrienden, bekenden of familie. Wanneer jij als gastvrouw/-heer zorgt voor minimaal 6 gasten, mag jij gratis deelnemen. Jij stelt jouw huiskamer of een ruimte ter beschikking met wat drinken. De kosten bedragen €27,50 p.p. (reiskosten in overleg).

Informatie aanvragen